Vingerafdruk- of irisscanner bij een Samsung Galaxy S5 abonnement?

februari 6th, 2014 | Posted by Samsung galaxy s5 abonnement in Samsung Galaxy s5

De irisscanner onderweg naar de Samsung Galaxy S5, althans dat heeft een bestuurder van Samsung, gezegd. De irisscanner zal waarschijnlijk dus worden geïntegreerd in de nieuwe S5, waardoor jij bij een Samsung Galaxy S5 abonnement dus direct de beschikking hebt over zo’n irisscanner.

De lancering van de Galaxy S5 is volgens dezelfde man waarschijnlijk in het eerste kwartaal van 2014. Echter zou dit ook in het tweede kwartaal kunnen zijn, dit is afhankelijk van hoe snel de ontwikkelingen gaan binnen Samsung.

Daarnaast zijn de verwachtingen dat het toptoestel van Samsung een 2K resolutie krijgt, en een AMOLED scherm. Tevens zou het geheugen 3GB RAM bedragen.

Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Galaxy S5

Update:

Het lijkt er op dat de Samsung Galaxy S5 toch geen irisscanner krijgt; dit zou nog te moeilijk zijn om te integreren. Wel krijgt de telefoon een vingerafdrukscanner. Echter is ook het gebruiksgemak van de irisscanner niet groot; wanneer je bijvoorbeeld in de auto zit kun je niet even de telefoon voor je ogen houden. Tevens zou deze scanner een stuk onnauwkeuriger zijn, en onnodig veel tijd in beslag nemen. De vingerafdruk scanner is wél gebruiksvriendelijk en zorgt voor een optimale ervaringen. Wil jij een Samsung Galaxy S5 abonnement afsluiten? Bekijken dan onze homepage voor het laatste nieuws over de Samsung Galaxy S5 abonnementen en de mogelijkheden om een abonnement af te sluiten voor de Samsung Galaxy S5.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.