‘Samsung Galaxy S5 zal zowel stof- als waterdicht zijn’

februari 19th, 2014 | Posted by Samsung galaxy s5 abonnement in Samsung Galaxy S5 specificaties

Samsung Galaxy S5

Volgens bronnen uit Zuid-Kora is de Samsung Galaxy S5, die zeer waarschijnlijk volgende week in Barcelona gepresenteerd gaat worden, zowel stofdicht als waterdicht. Hiermee volgt Samsung het voorbeeld dat Sony eerder gaf.  Dit meldt Zdnek Korea, een krant die doorgaans zeer goed ingelicht is als het gaat om de laatste telefoons van Samsung.

In Barcelona zal de telefoon zeer waarschijnlijk gepresenteerd gaan worden. Volgende week vindt in Barcelona het jaarlijkse Mobile World Congress plaats, ‘s werelds grootste telecombeurs.

Wanneer deze geruchten kloppen, dan zou het de eerste Samsung Galaxy zijn die stof- en waterdicht zal zijn. Eerder doken er al geruchten over het scherm van de Samsung Galaxy S5; het scherm zou een 5,25 inch groot AMOLED beeldscherm krijgen, met een zogenaande ’2k / quad-HD’ beeldscherm resolutie. Dit is ten opzichte van de eerste Samsung Galaxy S4 een grote verbetering, en een grote stap voorwaarts. Overstappen van een abonnement op de Samsung Galaxy S4 naar een Samsung Galaxy S5 abonnement is dan ook zeker een goed idee. Verder zal de telefoon worden uitgerust met een multifunctionele vingerafdrukscanner. Deze zal waarschijnlijk worden verwerkt in de Home-toets van de Samsung Galaxy S5.

Verder zal de Samsung Galaxy S5 een 16-megapixel camera bevatten volgens de laatste geruchten.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.