“Samsung Galaxy S5 specificaties vrijgegeven”

februari 10th, 2014 | Posted by Samsung galaxy s5 abonnement in Samsung Galaxy s5

De Samsung Galaxy S5 gaat over drie weken officieel worden aangekondigd! Door deze naderende release verschijnen er ook steeds meer publicaties over de mogelijke specificaties van de S5. Welke specificaties ga je krijgen bij jouw Samsung Galaxy S5 abonnement? Nu al lijken de definitieve specificaties van de nieuwe Galaxy telefoon uitgelekt.

Veel van de specificaties klinken bekend, omdat ze eerder al eens voorbij kwamen. Probleem is alleen dat er ook vaak tegenstrijdige specificaties genoemd werden door verschillende mensen binnen de industrie van mobiele telefoons. Eldar heeft vandaag echter een Twitter bericht uitgezonden waarin de specs van de Samsung Galaxy S5 definitief worden onthuld! Bekijk hier de specificaties van de S5:

Samsung Galaxy S5 abonnement

Een AMOLED-beeldhscherm van 5,24 inch groot en een Quad HD-resolutie van 2560 bij 1440 pixels, dat is niet mis! Dat resulteert namelijk in een zeer indrukwekkende PPI van 560. Verder bedraagt het werkgeheugen 4GB, en zullen er twee versies van de Samsung Galaxy S5 op de markt gebracht worden. Eentje met een eigen Exynos 6 en eentje met een Snapdragon 805 processor. De laatste wordt waarschijnlijk uitgebracht in Europa en in Nederland. De cameraresoluties komen uit op 16 megapixel achter en 3,2 megapixel aan de voorzijde. De batterij tot slot is 3.200 mAh groot; en zou binnen 2 uur opgeladen zijn. Verder zal het toestel een vingerafdrukscanner hebben.

Dit betekent dat de Samsung Galaxy flinke sprongen maakt ten opzichte van de Galaxy S4. Alle eigenschappen zijn geweldig vooruitgegaan als je het vergelijkt met de specificaties van de Samsung Galaxy S4. Dus, ga jij een Samsung Galaxy S5 abonnement nemen?

De Samsung Galaxy S5 wordt zeer waarschijnlijk op 24 februari 2014 aangekondigd.

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.