Samsung Galaxy S5 los toestel

Wil je de Samsung Galaxy S5 als los toestel kopen in plaats van voor een Samsung Galaxy S5 abonnement te gaan? Je doet dan een flinke uitgave op het moment dat je de telefoon aanschaft, maar je kunt daarna gebruik gaan maken van een voordelig sim only abonnement. Het is wat dat betreft de moeite waarde om de Samsung Galaxy S5 los aan te schaffen zonder simlock en geen gebruik te maken van de reguliere abonnementen. Je voorkomt op die manier dat je bijvoorbeeld €45 of meer per maand dient te gaan betalen. De Samsung Galaxy S5 als los toestel vormt wat dat betreft een interessante investering.

Goedkoop los toestel

Koop je de Samsung Galaxy S5 als los toestel? Dan betaal je daarvoor een flink bedrag, van enkele honderden euro’s. Hier staat echter tegenover dat je kunt rekenen op de lage kosten per maand, van een sim only abonnement. Je kunt bijvoorbeeld al een sim only abonnement met internet afsluiten vanaf maar €15 per maand. Op die manier koop je de Samsung Galaxy S5 als los toestel en zorg je er met een sim only abonnement voor dat je daar gebruik van kunt gaan maken. Kijk goed naar bijvoorbeeld het aantal internet MB’s dat je afneemt voor je Samsung Galaxy S5 abonnement.

Samsung Galaxy S5 als los toestel kopen

Wil je een Samsung Galaxy S5 als los toestel kopen, of denk je daar over na? Tel de kosten van 24 maanden (of 12 maanden) sim only dan op bij de prijs die je voor het losse toestel betaalt. Vergelijk dit met 24x (of 12x) de prijs van een regulier abonnement per maand, om tot een goede vergelijking te kunnen komen. Koop je de Samsung Galaxy S5 als los toestel? Dan kun je deze bovendien gemakkelijk verkopen wanneer je er geen gebruik meer van wilt maken, aangezien er geen sprake zal zijn van een simlock die je eerst dient te verwijderen.