Samsung Galaxy S5 kopen

Wil je graag de Samsung Galaxy S5 kopen? Je kunt dit doen in combinatie met een abonnement, al kun je het toestel aan de andere kant ook los kopen. Wil je de goedkoopste Samsung Galaxy S5 kopen? Dan is het verstandig om de prijzen van een abonnement te vergelijken met die van een los toestel. Op die manier kun je een goedkope Samsung Galaxy S5 kopen en ben je zeker van een prachtige smartphone in je zak.

Losse Samsung Galaxy S5 kopen

Je kunt de Samsung Galaxy S5 kopen zonder abonnement, het gaat in dat geval om een los toestel. Houd er rekening mee dat je een relatief groot bedrag voor het toestel betaalt van zo’n €500, in tegenstelling tot de directe kosten van een Samsung Galaxy S5 abonnement. Dus verzeker je Samsung smartphone ook. De exacte prijs hangt af van de verkopende partij, dus ga altijd op zoek naar een scherpe aanbieding voor de Samsung Galaxy S5. Op die manier betaal je een relatief lage prijs en kun je op zoek gaan naar een goedkoop abonnement, of de telefoon op basis van prepaid gebruiken. Wil je los de Samsung Galaxy S5 kopen? Ga dan bij voorkeur op zoek naar een sim only abonnement.

Je kunt los de Samsung Galaxy S5 kopen en een sim only abonnement nemen, om de kosten per maand te drukken. Je investeert eenmalig een flink bedrag in de aanschaf van de telefoon, maar je kunt vervolgens bijvoorbeeld 2 jaar lang gebruik maken van een sim only abonnement voor €15 per maand. Je betaalt over een periode van 2 jaar dan €500 voor de aanschaf, plus 24 keer €15. Dit betekent in totaal €860 aan kosten, gemiddeld €35,83 per maand.

Samsung Galaxy S5 met abonnement

Wil je liever een Samsung Galaxy S5 kopen in combinatie met een abonnement? In dat geval betaal je een lage prijs voor de mobiele telefoon, of krijg je de smartphone zelfs gratis in handen op het moment dat je het abonnement afsluit. Wat dat betreft hoef je niet eerst als je spaargeld in te zetten of in ieder geval een flinke investering te doen. Aan de andere kant dien je er rekening mee te houden dat de kosten per maand hoger op zullen lopen. Wat dat betreft kun je de Samsung Galaxy S5 kopen op de manier die je zelf prettig vindt.

Wil je de Samsung Galaxy S5 kopen met een Samsung Galaxy S5 abonnement en betaal je daarvoor bijvoorbeeld €45 per maand? Na een periode van 24 maanden betaal je in totaal dan €1.080. Dat betekent dat je maandelijks ongeveer €10 meer betaalt en je na 2 jaar gebruik zo’n €220 duurder uit bent. Wat dat betreft is het voordeliger om de telefoon los aan te kopen. Dit vraagt echter wel om een flinke investering. Je kunt de Samsung Galaxy S5 kopen op de manier die je wilt, afhankelijk van bijvoorbeeld het geld dat je daarvoor beschikbaar hebt.

Heb je behoefte aan een wat recenter toestel? De Samsung Galaxy S7 is hiervoor een goed alternatief. Op zoek naar een zo goedkoop mogelijk abonnement? Voor het vergelijken van de Samsung Galaxy S7 kan je bij onze partner terecht.