Accu en scherm van Samsung Galaxy S5 zijn indrukwekkend

april 3rd, 2014 | Posted by Samsung galaxy s5 abonnement in Samsung Galaxy S5 specificaties

De Samsung Galaxy S5 is op vele punten verbeterd ten op zichte van de Samsung Galaxy S4. Ook de accu van de S5 is geweldig verbeterd, dat blijkt uit een accu-test van verschillende toestellen. De accu capaciteit is gestegen van 2600 naar maar liefst 2800 mAh en dat zou betekenen dat de nieuwe mobiele telefoon langer mee kan. Ondanks het grotere scherm van de Samsung Galaxy S5, komt de nieuwe telefoon uitstekend uit de test.

Accu

De Samsung Galaxy S5 scoort bijna altijd hoger dan zijn grootste concurrenten. Uiteraard doen de accu’s van tablets er langer over om op te raken, en deze winnen het dan nog wel van de S5.

Samsung Galaxy S5 beeldscherm
De accu is dus uitstekend, ondanks dat de Samsung Galaxy S5 beschikt over een energie slurpend beeldscherm. Volgens Display Mate heeft de S5 zelfs het ‘beste scherm’. Zij zijn experts op het gebied van schermen, en testte het scherm van de Samsung Galaxy S5 uitgebreid uit. Zo zijn de contrasten tussen de kleuren, de helderheid, en de zichtbaarheid van het scherm uitstekend in vergelijking met andere modellen.

Het AMOLED-scherm van de S5 is dus nóg een reden om een Samsung Galaxy s5 abonnement af te sluiten. Ben jij al overtuigd?

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 Both comments and pings are currently closed.